REGJISTRIMI I FLAMURIT TË Sllovenisë për Anije

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00
main-banner-slovenia

REGJISTRIMI I FLAMURIT TË Sllovenisë për Anije

RENDOS TANI
EKSPLORONI SH SERRBIMET

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Background

Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin Slloveni

Background

Regjistroni tenderin tuaj nën flamurin e Sllovenisë

RENDOS TANI
+1 646 971 1785

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Background

Regjistroni jet-skit tuaj nën flamurin e Sllovenisë

RENDOS TANI
EKSPLORONI SH SERRBIMET

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Regjistrimi i flamurit të Sllovenisë

Pse duhet ta regjistroj varkën time nën flamurin e Sllovenisë?

rc-slovenia
Përdorimi Personal ose Privat

Përdorimi Personal ose Privat

Ju mund ta regjistroni varkën tuaj në Slloveni me emrin personal ose të kompanisë

Vlefshmëria

Vlefshmëria

Regjistrimi privat është i vlefshëm për 5 vjet, ndërsa regjistrimi tregtar për 2 vjet.

Çmim të ulët

Çmim të ulët

Regjistrimi i varkave me çmim të ulët për anije, tenderë dhe jet-ski nën flamurin e Sllovenisë.

E vlefshme kudo!

E vlefshme kudo!

It'sshtë një regjistrim i vlefshëm i flamurit të Bashkimit Evropian (BE) dhe është plotësisht i pranueshëm në të gjithë botën

Në dispozicion për 5-7 ditë!

Në dispozicion për 5-7 ditë!

Ne do të bëjmë regjistrimin tuaj të përkohshëm brenda 5-7 ditësh dhe do të jetë i ligjshëm për t'u përdorur tashmë

Procesi i thjeshtë i rinovimit!

Procesi i thjeshtë i rinovimit!

Ne mund t'ju ofrojmë zgjidhje të lehta rinovimi.

Privat, Bareboat & Tregtare

Privat, Bareboat & Tregtare

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj si përdorim privat, barebar dhe komercial.

Privat, Bareboat & Tregtare

Licenca për pika

Ne mund të organizojmë licencën tuaj të pranimit

single-img
RRETH NESH & ÇMIMI

Lërini profesionistët të kujdesen për regjistrimin tuaj.

Lejoni stafin tonë shumëgjuhësh në Slloveni të kujdeset për regjistrimin tuaj të përkohshëm në vetëm 5-7 ditë. Ne kemi ndihmuar qindra njerëz që të regjistrojnë varkën e tyre në Slloveni dhe të kenë kontakte të mira me autoritetet lokale të cilat janë të vendosura në afërsi.

Çmimi

Çmimet tona janë gjithëpërfshirëse

Regjistrimi i flamurit të Sllovenisë

Licenca e radios

.0-6.99 m
-
-
.7.00-11.99 m
-
-
.12.00-24.00 m
-
-
.MMSI
-
-
  RENDOS TANI

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

RENDOS TANI

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Dëshmi

Ne kemi klientë krenarë të besuar.

testimonila
Tim Gotti

Alicante

Bleva një varkë në Spanjë, por vendosa të shmangë koston dhe 3 muaj dokumente duke regjistruar varkën time në Poloni. Vendimi më i mirë ndonjëherë!

testimonila
Brian Newsome

San Remo

Faleminderit, për regjistrimin tuaj të shpejtë! Isha mbërthyer në një marinë në Itali dhe këta djem morën regjistrimin tim të ri në 48 orë.

testimonila
Frederico Guilbert

Nice

Shërbim pa të meta, i bërë për çmimin e deklaruar online, në periudhën kohore, dhe dokumenti i dorëzuar në kohë brenda 2-5 ditëve

testimonila
Brad Foreman

Lisbon

Shumë e rekomanduar. Ishte një komunikim shumë i shpejtë, të gjithë njerëzit me të cilët komunikoj janë të sjellshëm, profesionistë dhe specialistë në fushën e tyre.

Background
Opsionet e pagesës

Ne i pranojmë të gjitha metodat kryesore të pagesës

  • card visa
  • card mastercard
  • card american-express
  • Paypal

Çfarë dokumentesh nevojiten

  • Dëshmia e pronësisë: Kjo mund të përfshijë një faturë shitjeje, një deklaratë të noterizuar të pronësisë ose një certifikatë origjine.
  • Specifikimet teknike të varkës: Këtu përfshihen informacione rreth markës, modelit, vitit, gjatësisë, peshës, llojit të motorit dhe fuqisë së anijes.
  • Sigurimi i vlefshëm i përgjegjësisë: Ju do të duhet të siguroni dëshmi të sigurimit të vlefshëm të përgjegjësisë që mbulon të paktën 500,000 € për çdo dëm të shkaktuar palëve të treta.
  • Numri unik i identifikimit të anijes (UVIN): Do t'ju duhet të merrni një UVIN nga Administrata Detare Sllovene, e cila kërkon paraqitjen e specifikimeve teknike të anijes dhe dëshminë e pronësisë.
  • ID ose pasaportë: Do t'ju duhet të siguroni një dokument identifikimi ose pasaportë të vlefshme.

Pyetjet më të zakonshme në lidhje me regjistrimin e jahteve në Slloveni

Kush mund të aplikojë për regjistrimin e anijeve në Slloveni?
Çfarë dokumentesh duhet të siguroj për të regjistruar varkën nën flamurin e Sllovenisë?
A mund ta regjistroj varkën si komerciale apo bareboat?
A ka rëndësi se në cilën gjuhë është letra?
Sa shpejt mund ta regjistroj varkën time me regjistrimin në Slloveni?
A do të marr dokumentin e përkohshëm përpara regjistrimit origjinal?
A disponohet një kopje letre e regjistrimit?
Për sa kohë është i mirë regjistrimi në Slloveni?
A duhet të bëjmë inspektimin?
Cili flamur lejohet të valojë në një jaht me regjistrim në Slloveni?
Mund të ndihmoni me regjistrimin e një ski jet?
A mund të ndihmoni në ndryshimin e pronarit në regjistrimin aktual?
Si mund ta anuloj regjistrimin tim aktual?
A mund të ndihmoni edhe për marrjen e licencës së MMSI?
A i pranoni të gjitha format e pagesës?

Merrni një ofertë pa detyrime për Sllovenia Sigurimi i anijeve?

Plotësoni kërkesën tonë për kuotim në internet në 5 minuta

boat-footer-banner